Over ons

 TEAM QZINE

KOK

Björn Van de Walle

Björn werkt als projectingenieur bij de afdeling Maritieme Toegang van de Vlaamse Overheid. Naast reizen, actief muziek maken en spelen en theater (musical) is koken een ontspannende uitlaatklep. Zes jaar lang volgde Björn elke donderdagavond de lessen van de opleiding tot keukenverantwoordelijke op Spermalie Brugge. In juni 2020 beeindigde hij met succes de 3 jarige opleiding tot brood- en banketbakker bij Syntra West.

HULP/ZAAL

Han Steyaert

Han werkt als campusverantwoordelijke bij IVV hbo5 in Gent. Han heeft een voorliefde voor het zaalgebeuren en zorgt ervoor dat Björn zich volledig kan toeleggen op de keuken.

Han volgde de module 'Gasten ontvangen: van aperitief tot toetje' op Spermalie Brugge. In juni 2020 beeindigde hij met succes de 3 jarige opleiding tot brood- en banketbakker bij Syntra West.

We helpen jou met  lekker eten, zodat je meer kan genieten!

Heeft u geen zin om overdag urenlang te staan mis-en-place'en en achter het fornuis te staan om dan 's avonds de gezelligheid aan tafel te missen omdat uw gemarineerde kippenvleugeltjes en kroketjes meer aandacht van u opeisen in de keuken dan u eigenlijk wil? Wil u onbezorgd uw voeten mee onder tafel kunnen schuiven? Dan is Qzine de geschikte partner voor u!

 

Qzine biedt u de volgende mogelijkheden op maat voor kleine(re) groepen:

Broodjesmaaltijd

Catering/Traiteurdienst

Kok aan huis

Theaterdiners

Samenwerken met ons of graag meer info? Contacteer ons vrijblijvend.